Hotel Haarlem

Visit hotel website

Redelijk goed hotel, maar we vonden het toch minder dan de andere valkjes die we al bezocht hebben

zondag 27 juli 2014
Het hotel mist iets, het is net geen goede van der valk zoals bijv. Dordrecht of de cantharel. Ook het eten en de bediening was niet slecht mAar toch ontbrak er iets

Alles mooi!

zondag 27 juli 2014
Het nieuwe gedeelte,met de vele zitjes,is mooi, sfeervol en rustgevend.

Gewoon een goed hotel

zondag 27 juli 2014
Prima bedden en een uitstekend ontbijt

Een goed hotel mindere service en vreselijk uitzicht (door bouw)

zondag 13 juli 2014

Goede renovatie

zondag 13 juli 2014
Wij komen al jaren in Haarlem Zuid. Nu na de renovatie genoten van strakke nette kamer met airco, bewust lege koelkast, grote Tv, mooi bad en mooie douche. Parkeren nog steeds gratis en ruim voorzien.

Helemaal super! Heerlijke bedden!

donderdag 10 juli 2014
Fijne dagen doorgebracht,op een heerlijke kamer. Met een uitstekend ontbijt en een fijn diner!

Verbouwingsruis

donderdag 3 juli 2014

Redelijk hotel

woensdag 2 juli 2014

Zo kan het dus ook nog!!

woensdag 2 juli 2014
De laatste jaren wordt alles duurder en neemt de kwaliteit alleen maar af. Dat geldt niet alleen voor de horeca, maar bijvoorbeeld ook voor de gezondheidszorg. Zo niet bij jullie!!

Prima hotel dicht bij het centrum van Haarlem

maandag 30 juni 2014
Voor ons een prima keuze om het Kennemer duingebied te bezoeken in combinatie met de stad Haarlem.

Een goed hotel

zaterdag 28 juni 2014
Kleine 1 persoons kamers voor dezelfde prijs als 2 pesoonskamers voor 1 persoon.

Niet alle deals te bestellen

vrijdag 27 juni 2014
De diner deal en het asperge arrengement waren niet te bestellen

Mooie kamers na renovatie

maandag 23 juni 2014
We hadden een prachtige kamer op de begane grond in het gerenoveerde gedeelte met zitbank apart toilet enz. Fietsenstalling waar men elektr.fiets kan opladen ontbreekt of de ruimte is in het hoogseizoen niet voldoende,zitje voor buiten was niet aanwezig maar dat komt nog.

mooi hotel, aardig personeel

vrijdag 20 juni 2014
1x kamer niet schoongemaakt o.a geen schone handdoeken En 1x tafelresevering missgegaan

Betere van der Valk mergemaakt!

maandag 16 juni 2014

Genoten van een leuk verblijf

maandag 9 juni 2014
Heerlijk geslapen en gegeten mogelijk gemaakt door vriendelijk personeel

Een zeer fantastisch en mooi hotel

vrijdag 6 juni 2014
Opmerking GEEN,aanmerking de aansluiting van KPN was van slechte kwaliteit,niet de hele dag internet zoals bij ZIGGO

Heel fijn verblijf

woensdag 4 juni 2014
2 overnachtingen gedaan. Kamer was super. Bed heerlijk. Badkamer perfect en ontbijt heel erg lekker!

Zeer goed

maandag 2 juni 2014
Goed iets verouderde kamer

7-versnellingen

zondag 25 mei 2014
mooie gebouwen en richting kust prachtige natuur

Een echte aanrader (juist voor Amsterdam bezoekers)

zaterdag 24 mei 2014
Verblijf in Haarlem is qua ligging/locatie ideaal om in de plaats heerlijk gezellig te winkelen en tegelijkertijd op korte afstand (per openbaar vervoer) Amsterdam .

Zullen dit hotel zeker aanbevelen.

woensdag 21 mei 2014
Als vrienden Haarlem willen bezoeken, zullen wij ze zeker op uw hotel attent maken. De nieuwe kamers zijn sfeervol ingericht en van alle comfort voorzien.

Super hotel

maandag 19 mei 2014
Fantastische kamer, ligging hotel praktisch maar niet echt mooi. Heerlijk geslapen als 's morgens vroeg de bouwvakkers aan het werk zijn, doe je het raam dicht e je slaapt lekker verder.

Goede prijs kwaliteit verhouding

zaterdag 17 mei 2014
Mooie kamer, lekker ontbijt. meeste personeel vriendelijk.

Lekker gegeten.

zaterdag 17 mei 2014
We hebben gelunched. Het broodje carpaccio was erg lekker. De bediening erg vriendelijk. De aankleding van het restaurant minder. De stoelen nogal doorgezakt en laag en de inrichting gedateerd (en niet mijn smaak).

Zeer goed

donderdag 15 mei 2014
Kamer & Restaurant

Een geweldige meevaller

zondag 11 mei 2014
Rustig gelegen.Vriendelijke ontvangst.Ruime mooie kamers.Lekker gegeten.Ons verblijf in Haarlem was geweldig

Dit nooit meer

zondag 11 mei 2014

Uitstekend hotel

zondag 11 mei 2014

heb genoten van de gerenoveerde kamer; prima

woensdag 7 mei 2014
de vriendelijkheid van het personeel is optimaal. ook in de bar is het goed toeven

Solide restaurant

maandag 5 mei 2014
Solide omdat je er goed kunt eten. Uitstekende service. Nadeel: beperkte menukaart, die weinig varieert. Groter nadeel: weinig variatie voor vegetariers di wat langer in het hotel verblijven.

Uitstekend hotel zonder poespas

maandag 5 mei 2014
Het hotel biedt een uitstekend verblijf met goede service. Uitmuntend geschikt voor zakenmensen, goede verbindingen met o.a. schiphol en uitvalwegen. Dicht bij strand en Amsterdam. Aardig, professioneel en hulpvaardig personeel.

prima

vrijdag 2 mei 2014
Alles prima in orde. Een minpunt vonden wij de deur tussen onze en de kamer van de buren, erg gehorig.

Luxe hotel, schitterend!

dinsdag 29 april 2014
Van parkeerplaats tot badkamer, het zag er allemaal zeer luxe uit. Het enige minpuntje was het prijzige eten, daarom gingen we ook liever uit eten in de stad om een pizza te eten. Verder zag alles er fantastisch uit.

Goed hotel met veel kwaliteit voor prima prijs

zondag 27 april 2014
Ontbijt was super; lang geleden dat we zo'n ontbijt bij een hotel hadden. Vond de route naar de kamer wel kruip door, sluip door. Kamer prima, heerlijke bedden. Wel warm op de kamer, bad iets wat aan de kleine kant maar badkamer verder super ruim.

We komen niet terug

vrijdag 25 april 2014

zeer vriendelijke personeel

donderdag 24 april 2014
personeel is erg behulpzaam en vriendelijk zowel in het restaurant als bij de receptie, in feite in het gehele hotel!

een zeer goed hotel

woensdag 23 april 2014
de nieuwe kamers zijn prima

Een heerlijk en zeer aangenaam verblijf !

dinsdag 22 april 2014
We hebben heerlijk ge-eten zowel bij het diner als het ontbijt, zeer vriendelijk personeel en een supermooie kamer !!!

Goede service

dinsdag 22 april 2014
Ontbijt kon de avond van te voren nog geboekt worden en personeel is behulpzaam en vriendelijk.

Goede service

dinsdag 22 april 2014
Ontbijt kon de avond van te voren nog geboekt worden en personeel is behulpzaam en vriendelijk.

Ja hoor goed hotel om terug te komen

vrijdag 18 april 2014
Zeer goed en vriendelijk vooral het restaurant

De uitstekende ligging t.o.v. Haarlem en schiphol maken dit een zeer attractief hotel.

donderdag 17 april 2014
De busverbindingen met Haarlem, Amsterdam en Schiphol zijn geweldig goed.

Prettig verblijf. Dichtbij centrum

woensdag 16 april 2014
Ruime kamer, groot bed. Op de fiets binnen 10 minuten in het gezellige centrum van Haarlem.

Prima hotel

maandag 14 april 2014
Nieuwe gedeelte lux uitgevoerd

mooi hotel

zondag 13 april 2014

Één opmerking.

zondag 13 april 2014
In de kamer waren geen tissues aanwezig, terwijl dat toch zeer gebruikelijk is.

supertevreden

zaterdag 12 april 2014
Hele mooie kamer, prachtige badkamer en heel schoon

Lekker eten bij Van der Valk Hotel Haarlem

vrijdag 11 april 2014
Prima eten en goede bediening. Saladbar goed. Fijn restaurant, en in de zomer op terras eten.

Goed hotel voor verblijf in Haarlem

vrijdag 11 april 2014
Hotel ligt vlak bij centrum en heeft goede en gratis parkeer plaats

prima hotel

vrijdag 11 april 2014
geheel compleet en zeer netjes

goed hotel met mooie kamers

vrijdag 11 april 2014
stijlvolle kamer enruime badkamer, fijn dat het toilet apart is

Als we nog eens naar Nederland komen zullen we zeker in een Valk hotel logeren ...

donderdag 10 april 2014
Geen specifieke toelichting vereist, alles was dik inorde.

Een heel mooi hotel

woensdag 9 april 2014
Vriendelijke ontvangst bij de receptie waar we goed met een vraag terechtkunnen, wat we missen is 1 goede leeslamp in de kamer.

Een uitstekend modern hotel met een prima keuken en vriendelijk personeel

woensdag 9 april 2014
Zeer moderne ruime kamer met goede voorzieningen en mooi design

Een fantastisch hotel

woensdag 9 april 2014
Een zeer goed hotel, vriendelijk personeel, het overheerlijke ontbijt. Zeer mooie hotelkamer, met heerlijke bedden en comfortabele badkamer.

Een goede kamer,lift vlakbij zoals gevraagd.

dinsdag 8 april 2014
We kwamen aan op zaterdag 29 maart aan, hebben die avond in het hotel gedineerd. Was heerlijk . ( Alleen wat lang moeten wachten). Maar vriendelijk personeel . Ook aan de balie zeer vriendelijk personeel. zeker een aanrader. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

mooie kamers

dinsdag 8 april 2014
mooie badkamer, goede verlichting

Een luxe hotel, met personeel die hun vak verstaan

dinsdag 8 april 2014
Al het personeel waren vriendelijk/behulpzaam, je kreeg het gevoel dat je welkom bent. Het personeelverstaat echt hun vak. De kamers zijn luxe.

Kijk uit naar volledige rennovatie

maandag 7 april 2014

Goed bed, maar wel een klein kamertje.

maandag 7 april 2014

moderne, ruime hotelkamer

zondag 6 april 2014
De kamer zag er luxe en modern uit. Goede bedden en kussens. Netjes en schoon.

Het is een heerlijk hotel kom vast gauw weer terug

zondag 6 april 2014
mooie kamers ,heerlijk eten, ,Heerlijk Onbijt, Vriendelijk personeel heerlijk verblijf

Gerenoveerde deel (vleugel) is kwalitatief van een hoogstaand niveau.

zaterdag 5 april 2014
Aanpassingen gerenoveerde deel van prima kwaliteit.

Mooi luxe hotel.

zaterdag 5 april 2014
Mooie schone en luxe kamer.

klantvriendelijk

zaterdag 5 april 2014
vriendelijk personeel, comfortabel ingerichte kamer en badruimte die je tegemoet glanst

Een goed gelegen hotel t.o.v. de binnenstad.

vrijdag 4 april 2014
Gewoon een goed hotel met een prettige ligging.

prachtige kamer, met mooie,ruime badkamer

vrijdag 4 april 2014
gezellig ingerichte kamer met leuk zitje, buro met mooie burostoel en grote flatscreen tv. Jammer dat de ligging van het hotel niet zo mooi is, wel ruime en voldoende,gratis parkeerplaatsen.

goed hotel

donderdag 3 april 2014

hele prachtige kamer.heerlijk

donderdag 3 april 2014
Mooie sjieke sfeer!

zeer tevreden

donderdag 3 april 2014
Kamer in nieuwe gedeelte heeft onze voorkeur

Uitmuntend Hotel !!

dinsdag 1 april 2014
Alles was perfect in orde, het onthaal, de service, de kamer, het ontbijtbuffet, eten in het restaurant....

Zakelijke indruk, snel in- en uitboeking. Het was ook niet druk.

dinsdag 1 april 2014
Ik wist niet dat deze vraag kwam, maar ik heb dit eerder uitvoering toegelicht.

prima kamer ruim met alle voorzienigen

maandag 31 maart 2014
Prima Service en kamer aangenaam verblijf

Goed hotel met comfortable kamers, zeer goed ontbijt, ligging ideaal

maandag 31 maart 2014
Gratis wifi werkt niet optimaal,

mooie kamer en fantastisch eten

maandag 31 maart 2014
mooie, ruime nieuwe kamer. Fantastisch bed. Badkamer met 2 persoons ligbad en regendouche. Geweldig eten (ster-waardig) en een ruime kwalitatief mooie wijnkaart. Gastvrij personeel!

Een fijn Hotel

maandag 31 maart 2014
het eten was goed de hotel kamer mooi maar was niet echt heel schoon

Haren in het putje van de badkamer

zondag 30 maart 2014

service en eten zijn prima; kamer kan beter

zondag 30 maart 2014

Mooie nieuwe kamers ( voor de prijs kwaliteit uitmuntend )

zondag 30 maart 2014
Mooi hotel ,super ontbijt.

prima kamer, zeker om nog eens terug te komen

zondag 30 maart 2014
geen toelichting

fantatisch hotel, erg vriendelijk en behulpzaam personeel.

zondag 30 maart 2014
Prima hotel vlak bij het centrum , gast vrij , schoon mooie kamers.

voor de rpijs een redelijke kamer

zondag 30 maart 2014

een hotel als goede uitvalsbasis

zaterdag 29 maart 2014
Het hotel ligt centraal ten opzichte van het centrum van Haarlem en Amsterdam,en heeft goede busverbindingen voor de deur en een ruime parkeerplaats.

Super hotel

zaterdag 29 maart 2014
Een fantastisch hotel, wij verbleven in het nieuwe gedeelte in een comfort+ kamer. Goede bedden, prachtige badkamer. Het enige minpunt was dat op het terras/balkon (nog) geen zitje was.Het ontbijt/diner was ook heerlijk, eigenlijk zoals altijd bij van der Valk. Een hotel om, zeker als de geplande verbouwing afgerond is, nog eens terug te komen.

Prima hotel met prettig en gastvrije medewerkers

vrijdag 28 maart 2014
prima hotel met vriendelijk en gastvrije medewerkers

eBike

donderdag 27 maart 2014
Er zijn heel goede fietspaden in de omgeving van haarlem , ja kan er vele kilometers maken. We zijn door de duinen naar noordwijk gefiets , hillegom , lisse , zilk , zandfoort , IJmuiden , en haarlem. Duinen , strand , koeien tulpen en de afsluiting in noordwijk bij de hotel aan het strand (i.v.b. Obama ) Je kan er dagen fietsen heel mooi.

Een prima Hotel- Haarlem.

donderdag 27 maart 2014
Een prima Hotel een geweldige kamer en goed eten en vriendelijk personeel.

Mooi hotel

woensdag 26 maart 2014
hotel is mooi, alleen 7e verdieping vond ik persoonlijk erg hoog.

geweldig hotel

dinsdag 25 maart 2014
vriendelijk personeel, prachtige kamer, heerlijk uitgebreid ontbijt, prima kaart voor lunch en diner

Prima Hotel

dinsdag 25 maart 2014
Het geluid hoorde je wel, beetje storend

Het ontbijt was fantastisch, beter kan niet volgens ons

zondag 23 maart 2014
Heel veel variatie

Mooie kamer en schoon

zondag 23 maart 2014
Goede busverbinding naar centrum Haarlem.

Mooi fris en nieuwe accomodatie

zaterdag 22 maart 2014
Je ziet meteen dat het een nieuwe of vernieuwde locatie is. Hebben goede en degelijke materialen gebruikt.

super goed

zaterdag 22 maart 2014
Het is ons prima bevallen

goed hotel

vrijdag 21 maart 2014

Prijs-/kwaliteitverhouding in orde

vrijdag 21 maart 2014
Ruime kamer voor een eerlijke prijs. Helaas was kamer niet goed schoon gemaakt. Na opmerking is dit opgelost.

Fantastisch heb al diverse aanbevelingen gedaan

vrijdag 21 maart 2014
Beste Groupon ervaring ever, heel erg aan te bevelen ook zonder Groupon arrangement

ziet er allemaal perfect uit alles is nieuw schoon en goed verzorgd ook de aankeling is erg mooi

donderdag 20 maart 2014
is volgens mij geen toelinchting meer nodig alles was goed en erg genoten

Wat een FANTASTISCH hotel!!

dinsdag 18 maart 2014
Wat een hotel en dat voor de prijs. We hebben genoten. Zeer luxe hotel, de medewerkers zijn heel erg vriendelijk. We gaan zeker nog een keer terug naar dit hotel

Lekker een paar dagen prachtig Haarlem!!!

dinsdag 18 maart 2014
Haarlem is een prachtige stad en het verblijf in Uw hotel droeg bij aan het genieten!

De bediening en service zijn geweldig!

dinsdag 18 maart 2014
De bediening is erg vriendelijk! Er ging bij ons wat fout maar het oplossen hier van was uitstekend! Het eten vonden wij wat minder ,maar dat is smaak gebonden. Ontbijt was geweldig!!! En het is op sommige plekken wat koud in het restaurant! Maar verder heel mooi gehad! Een prima hotel met personeel die er staat voor de klant!

Heerlijk hotel

dinsdag 18 maart 2014
De nieuwe kamers zijn prachtig!

Hadden geboekt via vakantieveilingen. We waren rond 10 uur in het hotel en er werd gelijk gekeken of er al een kamer beschikbaar was. Dit was het geval. Wij vonden dit echt service omdat wij er van uit waren gegaan dat we pas na 14.00 uur terecht konden. Wilden alleen vragen hoe we met de bus bij het centrum konden komen.

dinsdag 18 maart 2014
Super verblijf en voor herhaling vatbaar!!!

Een groot complex, maar dicht bij de stad. Prima voor een stadsbezoek

maandag 17 maart 2014
Was goed verblijf. Een aanrader is de ontbijttafels tijdig af te ruimen, zodat er weer andere gasten gebruik van kunnen maken

Aangenaam verblijf gehad

maandag 17 maart 2014

Lekker eten

maandag 17 maart 2014
Heerlijk gegeten in Van der Valk Haarlem zuid.

Geweldige kamers met prima service.

maandag 17 maart 2014
Prachtige gerenoveerde kamers met heerlijke bedden.

Hotel, is goed , prima en gastvrij.

maandag 17 maart 2014

fantastisch hotel

zondag 16 maart 2014
Ruime parkeergelegenheid (gratis) voor het hotel. Vriendelijke ontvangst aan de receptie, snelle check-in, prachtige kamer met alles er op en eraan. Dichtbij het centrum.

Prima hotel

zondag 16 maart 2014
Was erg warm op de kamer

heerlijke kamer

zondag 16 maart 2014
Ook al zaten we niet in het nieuwe gedeelte, was de kamer zeer naar onze zin, het zag er prima uit, ruim, lekker bed. Positief was ook de badkamer: met ruimte voor al je persoonlijke spulletjes en het goede licht om je make-up te doen

Mooie kamer, heerlijke bedden. Top!!

zondag 16 maart 2014
We verbleven in een mooie kamer in het nieuwe gedeelte van het hotel. Kamer was ruim, uitstekende bedden, heerlijke douche.

een goed hotel, doch hier en daar gedateerd, maar wel schoon

zondag 16 maart 2014
Reeds bij de beoordeling enkele opmerkingen geplaatst.

EEN FANTASTISCH HOTEL

zondag 16 maart 2014
ALLES IS FANTASTISCH HOTEL HAARLEM

Zeer vriendelijk personeel ook in het restaurant

zondag 16 maart 2014
Super mooi hotel, en heerlijk restaurant. De kamers zijn erg mooi, en vooral de badkamers zijn super.

Wij waren bij u voor de tweede maal prima

zaterdag 15 maart 2014
Alles top , minpuntje het geluid v dicht slaande deuren

Lekker gegeten!

zaterdag 15 maart 2014
Lekker relaxt kunnen eten, scheelt misschien wel dat het donderdagavond was. Heerlijk dat jullie kalfslever met spek en ui ook gewoon op de kaart stond! Ooit ergens bij vd valk geslapen en gegeten en daar ontbrak de kalfslever..... Maar had nu de zalm met krablollys besteld, heeeeeerlijk, vooral de krablollys!

Een goed, centraal gelegen hotel!

zaterdag 15 maart 2014
Hotel is makkelijk bereikbaar. Tegenover het hotel een bushalte en met de bus binnen 10 minuten in het centrum. V.w.b. het hotel. Ruime entree, en zoals gewend mooi ingericht. Ze waren bezig met renovatie kamers. Wij kregen onverwachts een drie persoons kamer die ook heel ruim was en een bubbelbad erbij. Was sowieso een verrassing maar helemaal leuk omdat het m'n verjaardag was.

mooie kamer, maar te dicht bij de fitnessruimte

vrijdag 14 maart 2014

De puntjes op de i ontbreken

vrijdag 14 maart 2014

Een mooi hotel, uitstekend eten.

donderdag 13 maart 2014
Uitstekend bereikbaar met de auto, ruime parkeergelegenheid, mooie kamers, goed restaurant en goed geoutilleerde fitness.

Goed hotel en ideale uitvalbasis voor fiets en auto

woensdag 12 maart 2014
heerlijke super bedden en geweldig ontbijt

Na verbouwing Toppie

dinsdag 11 maart 2014
wat er niet aanwezig is naast spiegel beugel of haken voor jas/pak/of jurk om uit te hangen . daar er geen hang kast aanwezig is .

Mooie kamer, geweldige douche, top!!!

dinsdag 11 maart 2014
Het waren nieuwe kamers, de badkamer had weliswaar geen bad, maar die inloopdouche was echt super.

Een super hotel

dinsdag 11 maart 2014
Ondanks dat ons verblijf heel kort was (maar 1 nachtje) hebben wij een fantastische tijd gehad! De kamer was erg mooi en schoon! Ook het bijkomende balkon was erg prettig! Het ontbijt wat uitstekend en erg lekker! Zeker voor herhaling vatbaar!

mooi hotel.

maandag 10 maart 2014
mooie kamer. Service bij aankomst wat minder. Dames bleven gewoon met elkaar praten. Ingang ook onduidelijk te vinden.

zeer goed en luxe hotel

maandag 10 maart 2014
kamers heel mooi en prachtige openbare ruimtes

Fijn weekend, goede service.

maandag 10 maart 2014
Eten was goed. Ontbijt meer dan voortreffelijk. Ruime keuze. Steeds voldoende aanwezig. Af en toe een probleem om een tafeltje te vinden tijdens het ontbijt vanwege de drukte.

Een beetje gedateerd

maandag 10 maart 2014
Entree is of via een trap of via een achteraf ingang te bereiken. Ziet er erg rommelig uit. Jammer. Het hotel is verder prima alleen het 'oude' gedeelte steekt wel erg af bij de nieuwbouw.

Weer helemaal goed na verbouwing!

maandag 10 maart 2014
Al vaak gelogeerd bij v/d Valk Haarlem,maar dan in de verouderde kamers. Deze waren echt aan renovatie toe. Nu gebruik gemaakt van de nieuwe kamers. Deze zijn heel mooi geworden.

Nieuwe gedeelte is prima.....

maandag 10 maart 2014
Nieuwe kamers zijn echt een aanrader. Zou absoluut niet in het "oude" gedeelte willen verblijven. Is te oubollig.

7-versnellingen

maandag 10 maart 2014
Als je van oude gebouwen houdt, dan is Haarlem de stad bij uitstek met zijn oude kerken en baselikken

Goed hotel, ligging minder,

maandag 10 maart 2014
Ik vind de kamers erg mooi maar het was erg Benauwd. We konden de deur niet openzetten naar het balkon want het is een doorlopend balkon . Verder hadden we het prima naar ons zin.

mooi ruim hotel en vriendelijk personeel

zondag 9 maart 2014
ideaal gelegen en fijn dat er gratis WiFi is

Een fantastisch Hotel

zaterdag 8 maart 2014
Al meerdere keren in dit fantastische hotel geweest, voor de tweede keer een comfort + kamer geboekt zo mooi zie je ze maar zelden. De keuze bij het ontbijt is zeer uitgebreid. Dus tot de volgende keer.

Goed hotel alleen hadden wij oude kamer totaal niet te vergelijken met de foto

zaterdag 8 maart 2014

prima uitvalsbasis noord nederland

zaterdag 8 maart 2014
combi , prima kamer, prijs kwaliteit en hoogwaardig OV voor de deur

Een prima hotel waar wij regelmatig komen.

vrijdag 7 maart 2014
De gang naar de kamer doet erg nauw aan. De kamer is prima. Nadeel: via restaurant naar de kamer toe moeten.

Prima kamer en een uitstekend restaurant. Vriendelijk personeel!

vrijdag 7 maart 2014
Fijn hotel met vriendelijke mensen! Goed bereikbaar met OV

Zeker voor herhaling vatbaar

donderdag 6 maart 2014
Goede service en eten. De kamers waren ook top. Ook heeft het hotel een perfecte ligging.

prima verblijf

donderdag 6 maart 2014
prima bed en douche

goed hotel

donderdag 6 maart 2014
Goed hotel, mooie kamer. Jammer dat de sauna (nog) erg verouderd is

Fijn hotel met uiterst vriendelijk personeel!

woensdag 5 maart 2014
Personeel vriendelijk en correct! Eten, zowel ontbijt als diner: uitstekend.

Heel mooie kamers zeker voor herhaling vatbaar

woensdag 5 maart 2014
alles even mooi verzorgd en eten geweldig

Prima hotel

dinsdag 4 maart 2014
Service helemaal geweldig. Kamer Geen extra luxe maar prima in orde

niet meer in dit gedeelte van het hotel

dinsdag 4 maart 2014

Zeer aan te bevelen

dinsdag 4 maart 2014
alles was goed niks aan te merken

Fantastische Hotel

dinsdag 4 maart 2014
Buiten verwachting zeer luxe kamer,voor herhaling vatbaar en te aan te bevelen aan vrienden en kennissen.

Heel goed hotel met een prachtige kamer en een heerlijk diner

dinsdag 4 maart 2014
De ontvangst was zeer vriendelijk en de kamer in het nieuwe gedeelte was fantastisch (zou niet in het oude deel willen verblijven. Het diner was voortreffelijk met een compliment aan de kok, jammer dat we door ernstige buikgriep van mijn man eerder moesten vertrekken. Ook dit werd zeer klantvriendelijk opgelost. We komen zeker terug!

ok

maandag 3 maart 2014
Eten boven verwachting

ok

maandag 3 maart 2014
Kamer gedateerd

Super mooi hotel

maandag 3 maart 2014
Wij hebben genoten vd mooie nieuwe aanbouw, kamer, beneden het tv/ zitgedeelte

Happie eten

maandag 3 maart 2014
De zeetong was verrukelluk en vakkundig opgediend

Niks mis mee

maandag 3 maart 2014
Lijkt me duidelijk

Mooie, nieuwe en luxe kamer in hotel op loopafstand van centrum

maandag 3 maart 2014
het vernieuwde deel van het v.d. Valk hotel in Haarlem Zuid is echt een aanrader voor een verblijf. De kamers zijn luxe, ogen warm en modern en de badkamer is riant. Het is te hopen dat de rest van het hotel in dezelfde stijl wordt aangepast en dan kan het weer jaren mee.

Goed hotel. Prima service. Nieuwe kamers zijn een aanrader.

zondag 2 maart 2014
Goed hotel. Goede ligging. Prima service.

mooi hotel,mooie kamer,goed schoon

zondag 2 maart 2014
attente receptie medewerksters en erg vriendelijk

Een super hotel

zondag 2 maart 2014
Zeer verzorgd en erg vriendelijk

Fijn hotel, goede parkeergelegenheid en fantastisch ontbijt

vrijdag 28 februari 2014
Al een jaar of tien verblijven wij, met een zekere regelmaat, in dit hotel. Altijd al een prettig hotel gevonden. Nu helemaal met de nieuwe comfort kamer.

Aangenaam verblijf!

donderdag 27 februari 2014
Een lang weekend vertoefd, er hangt een ontspannen sfeer en de kamer is zeer comfortabel

Zeer goed hotel

woensdag 26 februari 2014
Goed hotel met vriendelijk personeel en een heerlijk ontbijt. De nieuwe kamers zijn ruim, modern, sfeervol en schoon. Van binnen is het hotel gezellig ingericht en branden er de hele dag kaarsen. Het hotel ligt even buiten het centrum wat op ongeveer 20 minuten loopafstand is. De bus stopt tegenover het hotel.

Een keurig en prettig hotel

dinsdag 25 februari 2014
In het restaurant had ik kokend water over mij heen gekregen en had wat kleine brandwonden. Toen ik later om een zalfje vroeg was dat niet bij de receptie en keuken aanwezig. Dit hoort volgens mij standaard in een EHBO doos te zitten. Dit vind ik wel erg slordig. Het verdere verblijf was heerlijk.

Beperkte keuze in vegetarisch menu

maandag 24 februari 2014
We hebben 2 keer gegeten in het restaurant en dan ben je door de keuze betreft vegetarisch.

Goede kwaliteit eten en goede service

maandag 24 februari 2014
Door de goede service konden wij onze kamer , die we alleen door het restaurant en via de trap konden bereiken (2??) ruilen met 763, wat ons prima is bevallen.

2x per jaar hebben wij een fantastisch verblijf in Haarlem-Zuid, zowel zakelijk als privé!

zondag 23 februari 2014
Voortreffelijk verblijf

zeer mooi ingericht

zondag 23 februari 2014
Het ontbijt was perfect Alles was vers en echt heeel lekker van de broodjes tot de zalm.

Hotel is goed

zondag 23 februari 2014
zeer goed het ontbijt was erg uitgebreid en lekker.

Matig hotel, vrij donker en luidruchtig geheel

zondag 23 februari 2014

aangenaam hotel

zondag 23 februari 2014

sinds de verbouwing een mooi hotel

zondag 23 februari 2014
mooie kamer en de inrichting van de kamer alleen die oude trap naar boven bij de ingang

echt een aanrader

zondag 23 februari 2014
als je een weekendje weg wil zonder zorgen dan moet je naar hotel haarlem

Prachtige kamer!

zaterdag 22 februari 2014
Mooie ruime kamer. Aparte toilet. Ruime badkamer met eigentijds sanitair. Een topper!

Super de luxe hotel

vrijdag 21 februari 2014
Alles was buitengewoon netjes en verzorgd. Ook de bediening is zeer vriendelijk en attent. De entourage is heel bijzonder en luxe.

goed

woensdag 19 februari 2014
kamer was de afzuiging erg luid

prima hotel.4 sterren waard.

dinsdag 18 februari 2014
Het is een prima hotel.Vlotte bediening aan de reseptie en in het restaurant.Schoon.prima ligging voor een uitstap naar Haarlem.Houden zo.

Een hotel om aan te raden!

dinsdag 18 februari 2014
De bar gaat helaas pas om 17.00 uur open. In de badkamer staan geen tissues en het balkon is niet afgescheiden waardoor er plots iemand voor de ramen kan staan als je de gordijnen open doet. Verder echt een prima hotel.

heel goed hotel

maandag 17 februari 2014
Het was erg druk maar daar liet het personeel niets van merken. Vriendelijk personeel in restaurant. Slecht was de parkeergelegenheid. We konden onze auto niet kwijt. Moesten lang wachten totdat iemand wegging.

Sterk verouderd hotel

maandag 17 februari 2014

Droevig: dat die ene gast mocht blijven roken!!

maandag 17 februari 2014

Voor herhaling vatbaar!

maandag 17 februari 2014
Hotel Haarlem heeft mooie kamers, is centraal gelegen en biedt goede service.

goed!!

zondag 16 februari 2014
Ruim schone kamer voor ons bezoek aan Haarlem.

Een prima plek om terug te komen

zondag 16 februari 2014
Qua ligging, service en kwaliteit: prima!

prima verblijf

zondag 16 februari 2014
het was prima vertoeven prima kamer prima ligging prima eten

We hebben genoten

zondag 16 februari 2014
Genoten van een weekendje weg, fijn hotel op loopafstand van het centrum van Haarlem. Zoals gezegd alleen jammer dat de kamer niet goed gecheckt was en dat de bar pas om 17.00 uur open gaat (zeker in het weekend) Wij denken dat de gasten toch een plekje zoeken waar ze lekker een kopje koffie of iets anders kunnen nuttigen buiten het restaurant om.

een geweldig hotel, mooie kamers, super bedden, super ontbijt.enig minpuntje was dat wij onder het restaurant/keuken sliepen.daar ging dus iemand lopen over een stenen vloer waarschijnlijk met hakken.dat duurde tot zeker 1 uur snachts en begon weer om 6 uur sochtends...korte nacht..zou fijn zijn dat daar wat aan gedaan wordt..

zaterdag 15 februari 2014

Mooi hotel

zaterdag 15 februari 2014
Een fijn hotel, mooie uitstraling, erge warme kamers

aan te bevelen

vrijdag 14 februari 2014
Ruim en goed ingericht

Een fijn hotel, goede kamers en lekker eten

woensdag 12 februari 2014
De menu kaart is goed gevarieerd, kamers zijn ruim en rustig

Super!!

dinsdag 11 februari 2014
Super mooie kamer, je voelt je meteen thuis en vol met luxe!

Prima we komen graag terug

maandag 10 februari 2014
niet van toepassing

Prima hotel

maandag 10 februari 2014
Uitstekende service, goede kamer, mooi en schoon sanitair, prima bedden en een goed ontbijtbuffet!

Een aanrader. We komen beslist nog een keer terug.

zondag 9 februari 2014
Kamer was perfect, eten heerlijk, personeel vriendelijk.

We'll be back

zaterdag 8 februari 2014
Zeer tevreden. Alleen de entree is niet echt handig en vriendelijk en zeker niet voor slechte lopers.

Prachtige nieuwe kamers

vrijdag 7 februari 2014
Mooie ingerichte nieuwe kamers,super badkamer,mis alleen de tissuedoos!Heerlijk bed maar nog steeds jammer dat jullie geen twee persoonsbedden hebben met 1 dekbed!

Fantastisch hotel

vrijdag 7 februari 2014
Kmr.mooi .in het nw.openbare zitgedeelte met paarse stoelen en open haarden heerlijk gezeten.door vriendelijke personeel lekker wijntje gebracht. Was echt genieten. Bedienend personeel in rest. Erg goed kan menig bedrijf jaloers op zijn. Kregen ook erg goed 3 gangenmenu.Fietsen gehuurd en lekker naar Zandvoort. Hebben geweldig genoten van winterarr. Bedankt!

Een fantastische hotel !

maandag 3 februari 2014
De kamer was ECHT huisdier- en rookvrij, luxe, riant en schoon. Het rook ook fris en nieuw, omdat het pas 2 maanden oud was. What you see and order is what you get. We komen zeker terug !

Zeer goed restaurant !

maandag 3 februari 2014
We hebben hier als hotelgasten een paar keer gegeten en ik moet eerlijk zeggen, de prijs, kwaliteit, presentatie, locatie en gastvrijheid staan in een goede verhouding, vooral de Dinner-Deal is een aanrader! Verder is het uitgebreide ontbijt ook elke keer een feest, om naar uit te kijken. We komen hier graag terug!

was mooi hotel

zondag 2 februari 2014
vond de intree van het hotel niks maar heb begrepen dat er plannen zijn om te verbouwen. maar het nieuwe gedeelte was geweldig!!!!

Een goed hotel

zondag 2 februari 2014

Het hotel en de kamer was zeer goed. verbleven in kamer 259 deze was zeer rumoerig. waarschijnlijk zat deze kamer onder de keuken waar tot diep in de nacht en 's morgens vroeg met karren werd gereden, dit was niet om aan te horen en verstoorde de nachtrust behoorlijk

zondag 2 februari 2014
Het hotel en de kamer was zeer goed. verbleven in kamer 259 deze was zeer rumoerig. waarschijnlijk zat deze kamer onder de keuken waar tot diep in de nacht en 's morgens vroeg met karren werd gereden, dit was niet om aan te horen en verstoorde de nachtrust behoorlijk

super mooie hotelkamers

zondag 2 februari 2014
prachtige grote kamer, luxe badkamer en flatscreen t.v. Top!

Schitterend hotel !

zondag 2 februari 2014
Arrangement 3=2 is de prijs, kwaliteit, service, locatie en gastvrijheid in een goede verhouding

goed..

vrijdag 31 januari 2014

Goed hotel,alleen ene helft onduidelijk verbonden met andere(nieuwe.) deel.Jammer dat er zo weinig groen meer is eromheen

donderdag 30 januari 2014
Aan de achterkant kijk je uit op zwembad en school? Jammer dat bij de vernieuwing zoveel groen in verwijderd ten koste van een parkeerplaats. Alles komt wat kil over ook bij de ingang onder de overspanning

Een nachtje hotel Haarlem

woensdag 29 januari 2014
Grote en goed ingerichte kamer, heerlijke badkamer, groot en goed bed, geen lawaai en prima ontbijt en dat alles voor slechts € 65,-- voor zijn 2-en.

Prima hotel, maar verkeerslawaai zorgde voor slapeloze nachten

maandag 27 januari 2014

Fijne kamer

zondag 26 januari 2014
het was fijn; we misten één ding: een scheerspiegel.

Echt prima hotel, zeer fijne kamer,

zondag 26 januari 2014
Prachtige kamer in nieuwbouw. Hele fijne badkamer en absoluut prima bedden. Daarnaast heerlijk diner en prima ontbijt genoten.

Volgende keer echt een beter kamer

zondag 26 januari 2014

prima hotel met heel vriendelijk en behulpzaam personeel

zondag 26 januari 2014
alles in de kamer zag er keurig en heel schoon uit. ruim, fijne relaxstoelen, mooi groot tv scherm. superfijne douche, prima bedden.

Goed gegeten.

zondag 26 januari 2014
Het eten was goed en ruim voldoende. In het begin kwam de bediende wat verwarrend over, later ging dit prima, er kwam versterking bij. Wat wij vervelend vinden dat, wanneer je in het hotel verblijft, de rekening van het eten meteen moet worden voldaan. Waarom niet gewoon aan het eind van je verblijf bij het uitchecken betalen? Dit geldt ook bij het inchecken. We verblijven regelmatig in hotels,dit was ons nog niet eerder gebeurd.

Goed verblijf

zondag 26 januari 2014

Gewoon goed

zaterdag 25 januari 2014
Alles naar wens

Perfect hotel

vrijdag 24 januari 2014
We hadden geboekt met een winterdeal arrangement, ruime mooi kamer voor een heel aantrekkelijke prijs inclusief ontbijt en gratis wifi op de kamer. Heerlijk ontbijt met voor ieder wat wils. Kortom aanbevelings waardig en zeker voor herhaling vatbaar.

Heerlijk luxe eten voor een zeer betaalbare prijs.

donderdag 23 januari 2014
Chateau Briand was heerlijk!

Heerlijk relaxed!

donderdag 23 januari 2014
Kamer en hotel zijn van alle luxe voorzien.

Nieuwe kamers zijn een grote vooruitgang!

woensdag 22 januari 2014
Kamers zijn nu veel gezelliger. Verlichting is beter en de stortdouche een stuk aangenamer. Helamaal 'af' is de klimaatregeling (inclusief airco).

prima hotel

woensdag 22 januari 2014
de nieuwe kamers vonden we erg mooi. prachtige badkamer en een apart toilet. heerlijke bedden.

mooi hotel,niet geschikt voor cara patienten

dinsdag 21 januari 2014
Mooie kamers,goede bedden. Jammer dat door het hele hotel,en vooral in het restaurant hyacinten stonden.Deze zijn prachtig,maar geuren enorm.Zodat gezellig lang dineren en ontbijten niet ging. I.v.m benauwdheid. Let hier op,ik weet zeker dat veel mensen hier last van hebben.

Een fantastisch hotel

dinsdag 21 januari 2014
Nieuwe vleugel, ruime kamer en prachtige badkamer en apart toilet. Het kan niet beter.

Prima hotel

maandag 20 januari 2014
De nieuwe kamer ziet er perfect uit ! Leuk zitje, prima bedden en geweldige TV Fraaie badkamer en erg prettig dat het toilet nu apart is.

Wij hebben heel vaak in allerlei vander Valk hotels overnacht,de gunfactor ligt erg hoog,dus TOP!!!!!

maandag 20 januari 2014
Het voelt gezellig en je voelt je welkom,altijd vriendelijk personeel!!

geweldig hotel

maandag 20 januari 2014
Geweldig hotel, ingang onduidelijk. Warme (te hete) kamer, niet te regelen. K.nr 554

prima locatie voor een weekend weg

maandag 20 januari 2014
kamer uitstekend comfort plus ontbijt super en arrangement diner matig en vlak wat vis en vlees aangaat weinig smaak en kleine portie,s verder uitstekend saladebuffet en garnituur en vriendelijke bediening.

prima uitvalsbasis-klantvriendelijk ten top!

zondag 19 januari 2014
heel vriendelijk personeel!!! super dat er een shuttleservice was...ons voorgesteld door de receptie-de lijnbus voor de deur was ook al ok geweest, maar dit vonden we subliem: van en naar haarlem gebracht worden in een luxe-wagen door supervriendelijke chauffeurs:dit was al een fijn moment van de dag op zich.(we zijn niet erg mobiel en dit kwam als een geschenk uit de hemel)!!! we namen een upgrade naar een nieuwe comfort kamer en dit hebben we ons niet beklaagd...mooie ruime kamer met alle gemakken voorzien zoals we van VdV gewoon zijn! enkel wordt het schoonmaken niet zo nauw genomen...bij aankomst reeds kleverige vlekken op bijzettafeltje en bij vertrek ,3 dagen later,nog steeds. in de badkamer wordt er duidelijk geen stof afgenomen...misschien is er hier geen tijd voor voorzien:haardrogersnoer ziet grijs ipv zwart-zo ook het houdertje voor de zeepjes en de radiator...met luchtwegenproblemen is dit niet zo interessant en zoals de receptiemedewerkster ons meldde :"het zijn nieuwe kamers-dit kan niet" (ik hoop ook voor de niet nieuwe kamers!!) 1 van de 3 dagen is de kamer niet schoongemaakt(ondanks het groene deurkaartje),maar dit is in orde gebracht na melding.(maar het was zichtbaar een vluggertje) we waren over het algemeen best tevreden over ons verblijf bij jullie en denken er over om nog eens terug te komen....daar hebben de shuttledienst en het vriendelijke personeel zeker iets mee te maken. bedankt voor jullie goede zorgen. er wordt naar leeftijd gevraagd,in ons geval 2 combinaties 30-40 en 60-65 ....kan dit niet aanduiden op jullie tabel:daarom doe ik het zo.

geweldig hotel

zondag 19 januari 2014
geen mening kom vaker in van der valk voor een zondagbrunch is altijd geweldig

een supervriendelijke maar verwarrende indruk

zondag 19 januari 2014

nette hotelkamer, aanbevolen

zaterdag 18 januari 2014
Mooi gerenoveerde hotelkamer met een fantastische douche. Een nadeel is dat de hoteldeur veel geluid maakt. Dat is hinderlijk wanneer buurgasten laat thuiskomen.

Fantastisch hotel

zaterdag 18 januari 2014
Heel verzorgd en netjes, vriendelijk personeel

Uitstekend

donderdag 16 januari 2014
Ligging van Hotel op goede plaats mbt openbaar vervoer. Alles is aanwezig in de kamer.

Zeer service gericht

donderdag 16 januari 2014
Zeer vriendelijk en service gericht personeel in het restaurant

Prima hotel!

donderdag 16 januari 2014
Prima hotel met gerenoveerde comfort kamers. Goede ligging ten opzicht van het centrum van Haarlem, de bus stopt voor de deur en brengt je binnen een paar minuten naar het centrum!

fantastische hotel

dinsdag 14 januari 2014
goede atmosfeer

prima en mooi hotel

maandag 13 januari 2014
mooi , strak en stijlvol

we hebben een heel rustige nacht gehad

maandag 13 januari 2014
we kwamen voor de rust en die hebben we echt gehad

Een prima hotel

zondag 12 januari 2014
Een plezierige ervaring

goed hotel

zondag 12 januari 2014

ein gutes hotel

zondag 12 januari 2014
freundliche Bedienung im Restaurant , abends und auch beim frühstück wurden sonderwünsche gerne bedient .

Op een andere kamer , graag.

donderdag 9 januari 2014

Een fijn hotel met een strategische ligging t.o.v. het centrum: een hotel om aan te bevelen en waar we zeker nog eens terug komen. wij zullen het dan ook aanbevelen bij familie en kennissen.

woensdag 8 januari 2014
Een uitstekende verbinding met het centrum ( één halte naar het cetrum met de bus en twee haltes naar het CS-Haarlem. In een mum van tijd in Amsterdam of Zandfoort met de trein. Alleen de auto gebruikt om bij het hotel te komen. openbaar vervoer is heel goed en vlakbij het hotel. Wij komen zeker terug.

7-versnellingen

dinsdag 7 januari 2014
We hebben via internet fietsen gereserveerd met 7 versnellingen. We kregen fietsen met 3 versnellingen. Waarom is ons niet verteld. Ook is ons geen koffie of thee aangeboden.

Het eten was goed.

dinsdag 7 januari 2014

Een uitstekend hotel

dinsdag 7 januari 2014
Het hotel was goed. De kamer was uitstekend en mooi gerenoveerd.

prima hotel voor stedentrip

maandag 6 januari 2014

een goed verblijf

maandag 6 januari 2014
Goed verblijf in zéér ruim maar verouderd en niet zo proper appartement (keuken!)

Geweldig hotel!

maandag 6 januari 2014
Zeer luxe kamer, geheel gerenoveerd en van alle gemakken voorzien.

Prima hotel als uitvalsbasis voor bezoek aan steden en strand

maandag 6 januari 2014
Centrum Haarlem is op loopafstand. Met openbaar vervoer ben je zo in Amsterdam. Strand is goed bereikbaar met auto of openbaar vervoer

Prima verblijf gehad

maandag 6 januari 2014
Gebruik gemaakt van 3=2 arrangement en een aantal dagen bij Van der Valk verbleven. Kamer was modern en werd dagelijks goed schoongemaakt. Ook ontbijt was prima verzorgd. Enige opmerking was dat in mijn ogen het glaswerk wel aan vervanging toe is; te veel sporen van veelvuldig in de vaatwasser staan, waardoor het niet schoon over komt.

Prima hotel, prachtige kamer

zondag 5 januari 2014
Prijs/kwaliteit is heel goed met name tav de kamers. Ruim, schoon en voorzien van bad. Personeel behulpzaam en met name aan de balie zeer netjes en correct. Het ontbijt was lekker en van voldoende keuze.

prima Hotel

zondag 5 januari 2014
personeel, entourage, netheid, verblijf

Supergoed verblijf

zondag 5 januari 2014
Verblijf als zeer prettig ervaren. Goede service mooie kamer

uitstekend hotel

zondag 5 januari 2014
zeer vriendelijk personeel heel sfeervol ontbijt en avondeten uitmuntend ook een groot voordeel voor ons is de rook ruimte ook daardoor boeken we de laatste jaren bij v.d.valk ga zo door

Prima

zondag 5 januari 2014
kamer op sommige randjes stoffig. bv boven het bed. randje van nachtlampje. housekeeping zou is details moeten checken.

Genieten

zondag 5 januari 2014
Alles was prima! Bediening en de gerechten en de sfeer!

Een geweldig hotel

zondag 5 januari 2014
Het was een topkamer!

erg gezellig en leuk, praktisch ingericht

zaterdag 4 januari 2014
de nieuwe inrichting is een grote verbetering. comfortabel en gezellig

Geweldige plek om te verblijven zeker in combinatie met lijn 300

zaterdag 4 januari 2014
Er zat niets in de minibar, er was de tweede dag geen koffie voor de koffie en thee, de handoekjes in het toilet kon je niet ophangen, verder perfect!

De combinatie van avond 1 en 2 samen een 7

zaterdag 4 januari 2014

Een heerlijk hotel!

zaterdag 4 januari 2014
De ontvangst was hartelijk, kamers waren net nieuw, mooi ingericht en superschoon. Het eten was voortreffelijk.

Goed hotel

vrijdag 3 januari 2014

perfekt

donderdag 2 januari 2014
mooi, schoon, rustig

leuk verblijf

donderdag 2 januari 2014
Het was gezellig. Misschien alle arrangementen even opelkaar afstemmen zodat de ene dag hetzelfde geldt als de andere dag.

Een erg goed hotel met prachtige kamer. Inloopdouche ziet er erg mooi uit maar is levensgevaarlijk. Ik ben al niet goed ter been maar de bodem van deze douche is werkelijk spiegelglad. Ik ben gevallen maar tot ieders verbazing heb ik niets gebroken. Ben kruipend uit de douche gekropen en in de badkamer heb ik me opgetrokken aan het bad

donderdag 2 januari 2014

nieuw!

woensdag 1 januari 2014
Het rook naar nieuwe vloerbedekking en inderdaad een paar vezels waren niet afgeknipt!

Comfort plus de PLUS waardig

dinsdag 31 december 2013

Kerstdiner onder de maat

dinsdag 31 december 2013

Van der Valk van sprookje naar ware realiteit

dinsdag 31 december 2013

Niet veel; wel smakelijk

maandag 30 december 2013

Prima kamer, maar faciliteiten kan beter

maandag 30 december 2013

We hadden comfort plus kamer, prachtig en ruim. Helaas 1 dag niet schoongemaakt.

maandag 30 december 2013
Comfort plus kamer, ruim schoon en rustig. Ontbijt erg druk, en we misten de live cooking( gebakken ei). Verse sap, en de zacht gekookte eieren waren alle dagen hard... Diner, hoofdgerechten, prima. Desserts vielen erg tegen( parfait en puddingbrood). Maar ondanks bovenstaande voldoende plus punten.

prima hotel voor weekendje Haarlem

maandag 30 december 2013
Vriendelijk personeel, lekker ontbijt en goede douche. Op prima afstand van Haarlem

mooi hotel maar een paar kleine opmerkingen...sorry

zondag 29 december 2013

heel goed Hotel

zondag 29 december 2013
heel mooi Hotel en vriedelijk Personaal en goed eten.

een heel goed Hotel

zondag 29 december 2013
wij waren zeer te vreden dit keer met alles in het Hotel

Goeie service.

zondag 29 december 2013
Ik ben zelf al 30 jaar werkzaam in een 5 * hotel in amsterdam. Jullie nieuwe kamers zijn echt gezellig, goed afgewerkt en gevoel van luxe. Hierdoor is de de prijs/kwaliteit bijzonder goed.

goed hotel

zondag 29 december 2013

Geen arrangement met vast weekmenu meer.

zaterdag 28 december 2013

Relaxt verblijf op super kamer.

zaterdag 28 december 2013

Prima hotel

zaterdag 28 december 2013
prima hotel, met sauna en zwembad. Alleen jammer dat deze met de kerstdagen na 14.00u dicht zaten. Dat had wel is gemeld mogen worden. Want daarom hebben we in Haarlem geboekt.

Prima Hotel

zaterdag 28 december 2013

fantastis hotel de receptie super.bedining super kan niet beter

zaterdag 28 december 2013
Haarlem hebben we vroeger meegemaakt oud. nu na nov kamers zo mooi. parkeerplaats super./nu nog een roltrap voor ons oudjes

voldoende

vrijdag 27 december 2013

prima hotel, zeer uitgebreid ontbijt

vrijdag 27 december 2013
overnachting was goed, ontbijt zeer uitgebreid. ontvangst bij receptie bij aankomst was goed, bij het uitchecken was een andere beleefdheidsvorm meer op z'n plaats geweest (niet "hallo" maar bijv. goedemorgen !).

Zeer aangenaam kerstverblijf

vrijdag 27 december 2013
Mooie en rustige kamer. Zeer ruime badkamer. Internet verbinding werkte perfect. Aangenaam restaurant met vlotte en vriendelijke bediening.

groot luxe hotel met vriendelijk personeel,een aanrader

vrijdag 27 december 2013
Heerlijk luxe ontbijt,teveel om op te noemen word snel bijgevuld

Gewoon goed

vrijdag 27 december 2013
Gezellige kerst doorgebracht met 3 stellen

Super kerstarrangement bij van de valk

donderdag 26 december 2013
Helemaal top,lekker eten en zeer nette en schone kamer.bediening erg vriendelijk.

Geweldige kerstdagen gehad

donderdag 26 december 2013

JAmmer van de zeer donkere bruine nieuwe kamers, gemiste kans van kleurgebruik??s

donderdag 26 december 2013

gelukkig geen Turks of Marokkans schorem,dat was de reden dat we niet meer kwamen.

donderdag 26 december 2013
vriendelijke service,heerlijk ontbijt.

Super

woensdag 25 december 2013
Erg leuk geweest, met 3 kids geovernacht. Erg fijn

Prachtige, trendy kamer in nieuwe vleugel

woensdag 25 december 2013
Up-to-date inrichting

Geweldig hotel, zoalshet hoort hele rustige kamers. Je hoort niets van het verkeer, zeer aangenaam.

maandag 23 december 2013
Kom graag terug, kende van der Valk Haarlem nog niet.

lekker ontbeten

zondag 22 december 2013

Kom er voor je rust!

zondag 22 december 2013
Niet veel in het hotel te doen,maar wel om lekker te ontspannen.

Goed hotel

zondag 22 december 2013
Zaten eerst in een standaard kamer, toilet liep door, kregen zonder pardon upgrade naar comfort kamer, heerlijke ruime luxe kamer, erg van genoten

Top. Prachtkamer! ( 205) fijne ontvangst door receptioniste Stella!

zaterdag 21 december 2013

Een prima hotel

woensdag 18 december 2013
Prima nieuwe kamer met rustige kleuren en frisse lucht.

prima hotel

dinsdag 17 december 2013
Ligging oké, kamers top! losse bedden,Jammer Gastvrijheid uitstekend.

Prachtig hotel!

maandag 16 december 2013
Prachtig hotel in het nieuwe gedeelte van het hotel.

goed hotel

maandag 16 december 2013
De kamer opzicht was super mooi ,goed bed badkamer,toilet keurig en schoon Alleen konden wij onze kleren niet kwijt in de te kleine kast Bij de garderobe van de kamer kon ik mijn lange mantel niet goed ophangen . Desondanks hadden wij een plezierig goed verblijf in jullie Mooi hotel Met de vriendelijke groeten Mevr G A van Dooren

een hotel om nog eens terug te komen!!!

maandag 16 december 2013

Prima hotel

zondag 15 december 2013
Prima locatie, met de fiets in 5 min. in het centrum. Auto gratis parkeren ruimte genoeg. Prima hotel

Het was er goed

zondag 15 december 2013

we hebben heerlijk gegeten

zondag 15 december 2013
Soep,kip en tomaat heerlijk Varkenshaas erg lekker,jammer dat de groente wat minder was,rode bietjes lust namelijk niet iedereen.het van de Valk sorbet was ook heerlijk

Een vriendelijk, goed hotel

zondag 15 december 2013
Wij hebben een prettig verblijf gehad in hotel Haarlem. Vriendelijk personeel. Zowel aan de receptie als restaurant. Ontbijt was heerlijk.

Goed hotel met prima service

zaterdag 14 december 2013
Ruime kamer met douche EN bad. Goed eten EN goede service van de medewerkers.

een fantastsch hotel! echt een aanrader!

vrijdag 13 december 2013
het is een ruime kamer met grote douche en heerlijke bedden! echt gezellig.

Het was geweldig

donderdag 12 december 2013
Wij vonden alles lekker, komen zeker terug.

nieuwe kamers zijn pareltjes !

woensdag 11 december 2013
De kamers zijn strak , efficiënt functioneel, en door de keuze van het kleurenpallet toch heel warm en gezellig.

De comfort plus kamers zijn heerlijk om in te verblijven.

zondag 8 december 2013
Voor een kleine meerprijs konden wij upgraden naar de nieuwe comfortplus kamers. Deze zijn voorzien van een heerlijk ligbad en fijne douche, een aanrader!

Voldeed aan de verwachtingen.

zondag 8 december 2013
Mijn vrouw heeft de biefstuk met champignons en uien genomen. Deze was goed gebakken en lekker van smaak! De bediening was zeer goed, en het restaurant kleurrijk maar toch sfeervol.

Geweldig

zondag 8 december 2013
Wat een fantastische kamer en een heerlijk ontbijt. Gezellige bar waar je lekker kon zitten.

Prima hotel

zaterdag 7 december 2013
v.d. Valkhotels zijn altijd goed, dus nu ook weer prima. Wat ons trekt zijn de heerlijk ruime kamers en badkamers en de fantastische bedden. Een vraag: zijn uw dekbedhoezen te koop?

Een van de mooiste kamers die wij gehad hebben bij van der valk

donderdag 5 december 2013
De kamer is zo mooi,zo luxe en zo ruim. Alles is aanwezig.

Heerlijk hotel als u gaat shoppen in Haarlem en een nacht wilt uitrusten daarna

donderdag 5 december 2013
U bouwt een nieuw hotel ernaast, advies maak gescheiden balkons dat is fijn voor de gasten. We weten niet of dat mogelijk is.

Top, aanrader!

zondag 1 december 2013
Grote, schone kamer voorzien van extra's.

Het nieuwe gedeelte, erg mooi, het oude gedeelte is toe aan vernieuwing.

zondag 1 december 2013
Wij hadden een kamer in het nieuwe gedeelte, erg mooi! Het oude gedeelte is echt toe aan vernieuwing! Op loopafstand van Haarlem, ook een + punt. De comfort+ kamer was geweldig! Schhon en van alle gemakken voorzien. Alleen de service/klantvriendelijkheid mistten wij wel enorm bij het inchecken. Ik had voor ons bezoek gebeld met 1 van de medewerksters en gevraagd of wij onze economy kamer konden omboeken naar een comfort+ kamer zoals mijn zus 2 weken ervoor ook heeft gedaan voor 15 euro. Heb haar gevraagd wat hiervan de kosten waren, 24 euro voor het verblijf was haar antwoord, nog een keer benadrukt is dit per nacht of per verblijf? Nee het was per verblijf waarop ik antwoorde het dan graag te willen, (had voor mij zelf al besloten en dit ook nog genoemd naar haar, dat als het onder de 30 euro zou blijven ik het zou doen.) Nu bleek het dus per nacht te zijn. En ze kon er ook niks anders van maken het was mijn woord tegen dat van haar collega. En daar konden we het mee doen. Wij vonden dit heel vreemd en absoluut niet klantvriendelijk!

het is hier altijd goed.

zaterdag 30 november 2013
nette kamer, heerlijk bed. Ontbijtbuffet prima, leuk personeel in het restaurant en bij de receptie.

Heerlijk gegeten, met super service.

maandag 25 november 2013
Wilgerecht was helaas net iets te droog. Biefstuk was super mals en geweldig lekker, stroganoff had iets pittiger gemogen maar dat is echt kwestie van smaak. Garnalen cocktail prima, mijn voorkeur iets meer cocktail saus want die was echt lekker. Gamba's vooraf erg lekker. Salade van saladebar heeeeeerlijk alle mogelijkheden waren mogelijk, Heerlijk gegeten, toetje kon er niet meer bij. Dus het is bij koffie gebleven.

Super hotel heerlijk hotel om te relaxen en te genieten van de luxe!

maandag 25 november 2013
Heerlijk genieten van super schone en luxe kamer en een heerlijke stort douche waar we echt van hebben genoten.

Mooie nieuwe kamers

zondag 24 november 2013

Prima Hotel

zondag 24 november 2013
Wij hadden geen klachten, dat beoordeel ik met, prima.

Goede kamer, erg vriendelijk personeel, heerlijk gegeten

zaterdag 23 november 2013
De kamer was goed, maar de douchecabine klein en de stortdouche was meer een motregen... De bedden super

mooi hotel, goed en betaalbaar eten

zaterdag 23 november 2013
in hotel verbleven voor 2 overnachtingen

bedden nodig aan vervanging toe, en gangdeuren op andere manier sluiten

zaterdag 23 november 2013

prima

zaterdag 23 november 2013
het zag er netjes uit

Super!!

vrijdag 22 november 2013
ok & ik kom zeker terug, ideaal gelegen met gratis parking voor business in amsterdam & omstreken!

kom graag in de Valk, no problem

dinsdag 19 november 2013

Een goed hotel , waar ook 's avonds laat hoorbaar in het restaurant gewerkt wordt en waar op de kamer weinig licht is om 's avonds een boek of een tijdschrift te lezen.

maandag 18 november 2013

Een goed hotel

maandag 18 november 2013
Op zich hebben we een goed verblijf gehad. Alleen bij het inchecken moesten wij tot onze verbazing vooruit betalen waardoor er geen mogelijkheid was om een consumptie op de kamerrekening te noteren. Daarbij moesten wij dus betalen voor iets wat wij nog niet hadden gebruikt (Overnachting en diner)

wij hebben het erg naar ons zin gehad super mooie kamer

maandag 18 november 2013
kamer erg goed en mooi het eten was erg lekker en ontbijt ruim voldoende in keus

geweldige aanbieding

zondag 17 november 2013
We hadden een herfstdeal geboekt en hebben genoten van een ruime kamer, fijne televisie en een heerlijk ontbijtbuffet

Prima hotel dat voor elke gast een aanrader is.

zondag 17 november 2013
Een prettig verblijf en zeker het diner was prima. Bij het nagerecht(advocaat van de zwarte kip) was mijn vraag ik wil de zwarte kip werd heel leuk opgepakt en ik kreeg het nagerecht met een print van een zwarte kip. heel leuk en prettig door het personeel opgepakt. Voorwaar een oprecht compliment hiervoor.

Zeer goed hotel

zaterdag 16 november 2013
Zeer goed. Correcte service en perfect ontbijt. Klantvriendelijk personeel. Gewoon goed.

De nieuwe kamers in Haarlem zijn prachtig !!

zaterdag 16 november 2013
Wij waren erg onder de indruk van de mooie nieuwe kamers.

Prima hotel slechts enkele verbeterpunten

vrijdag 15 november 2013
Het ontbijt is prima, de keuze voor het diner kan beter, internet verbinding laat soms te wensen over

Een fantastisch hotel

donderdag 14 november 2013
Mooi hotel, ruime kamer en ruime badkamer, heel erg schoon. Vriendelijk personeel, heerlijk uitgebreid ontbijt.

gezellig hotel met gezellige bar en personeel

maandag 11 november 2013
We werden gastvrij ontvangen door het personeel en prettige sfeer.

prima hotel , vlakbij centrum

zondag 10 november 2013
prima verzorgd, de lampen zijn wat ouderwets . en het toiletpapier, een laags , aldi kwaliteit past niet tov de rest van het hotel

Prachtig hotel en zeer goede kamer

woensdag 30 oktober 2013
Hotel ziet er door nieuwe vleugel strak en modern uit. Kamer was perfekt en rook nog helemaal naar nieuw.

Ontbijt was minder dan we gewend zijn in een van der valk hotel. Geen gebakken eieren en weinig keuze in vleeswaren. Diner was goed.

zaterdag 26 oktober 2013
Goede en prettige bediening. Iets minder ontbijt. Goed diner

Prachtige kamer

zaterdag 26 oktober 2013
Prachtige mooie kamer in het nieuwe gedeelte van het hotel

Mooi hotel

zaterdag 26 oktober 2013
Mooieluxe badkamer....mis op toilet een spiegel. http://vandervalk.eu/nl/hotel/?__utma=5625140.487082067.1382817283.1382817283.1382817283.1&__utmb=5625140.2.10.1382817283&__utmc=5625140&__utmx=-&__utmz=5625140.1382817283.1.1.utmcsr=auto|utmccn=uitcheck_3rd-party|utmcmd=email|utmcct=20131025_HAA2&__utmv=-&__utmk=147990323#

Goed voor weinig

zaterdag 26 oktober 2013
Gebruik gemaakt van de herfstaanbieding. Aantrekkelijk geprijsd. Ligging van de kamer was minder. Erg gehorig van het verkeer. Het was enorm heet op de kamer. Had dit al gelezen in de recensies, maar niet verwacht dat het zo heet zo zijn.

mooie nieuwe kamers

zaterdag 26 oktober 2013
Kamer ziet er erg mooi uit, ik had wel in een viersterren hotel een badjas/badslippers verwacht. Op het toilet geen handdoekje om je handen te drogen.

goed centraal gelegen hotel

zaterdag 26 oktober 2013
mooie ruime kamer. Bad was een beetje aan de smalle kant. Jammer was wel dat onze kamer aan de kant lag van de drukke Schipholweg.

nog in de steigers maar wow... wat wordt het mooi..

woensdag 23 oktober 2013
Ik heb volgens mij als eerste in de nieuwe kamer geslapen en kreeg een grote glimlach toen ik de kamerdeur open deed. Als dit de nieuwe huisstijl wordt van van der Valk dan belooft dit nog iets. Zoveel ruimte zo mooi gedecoreerd mooie rustige kleuren en een zeer ruim balkon maakt elk verblijf tot een feest.

top hotel

dinsdag 22 oktober 2013
ons verblijf in vd valk haarlem was prima. we hadden een kamer in de nieuwe vleugel van het hotel, comfort +. mooi ruim en een badkamer met ruim bad en apart douche. ook gebruik gemaakt van het ontbijt was heel goed en veel keus. echte aanrader de nieuwe kamers.

De Nieuwbouw/renovatie is prachtig

maandag 21 oktober 2013
t.o.v de nieuwe/gerenoveerde kamers een verageming t.ov. de oude. Vooral dat de WC niet meer zo krap is.

Fantastisch en erg vriendelijk

maandag 21 oktober 2013
De ligging was perfect en En een hele goede ontvangst

Een aanrader met mooi Haarlem in nabijheid

zondag 20 oktober 2013
Vriendelijk personeel,heerlijke bedden in een mooie schone moderne kamer. Heerlijke grootte douche ruimte. Jammer dat er maar een wasbak was. Genoeg ruimte voor een dubbele.

Een goed hotel

zondag 20 oktober 2013
De hotelkamer was erg mooi en het eten was goed. Het WiFi systeem laat nog te wensen over. Het weigert steeds of doet het erg slecht.

Prima hotel, mooi gerenoveerde kamer!!

zondag 13 oktober 2013
Mooie gerenoveerde kamers, maar miste 1 belangrijk ding! Zeker gezien het weer van afgelopen weekend, namelijke een kapstok bij de ingang van de kamer voor natte jassen!!!

prima en praktisch

maandag 7 oktober 2013
goede prijs kwaliteit verhouding en uitstekend OV

Prima Hotel

zaterdag 5 oktober 2013
goed ontvangst , goede kamer en bedden , eten prima . Miste een brasserie.

fantastische ervaring in een prachtige kamer

donderdag 3 oktober 2013
de kamer was netjes bij aankomst. late incheck was geen enkel probleem. personeel vriendelijk. hotel zeer mooi van binnen.

Wij hadden een last minut Van Der Valk het was geweldig alles, een fijn uitje gehad.

vrijdag 27 september 2013
Alles was heel lekker en zag er goed uit. Wij hadden gevulde kipfilet en was echt teveel. Volgende keer nemen wij sliptong filet een vissoort.

Het was geweldig.

vrijdag 27 september 2013
Wij hebben al was het maar een nacht heel fijn en goed gehad. Dat was ook onze keuze naar alles wat wij hadden meegemaakt het laatste half jaar. Even de zinnen verzetten en dat hebben wij zeker gedaan. Wij willen nog graag eens naar Van der Valk in Haarlem.

Prima hotel minpuntje, geen ramen die open kunnen. Deur geen optie vanwege de doorlopende balustrade.

donderdag 26 september 2013
Prima hotel, schone kamers en beddengoed . Fijne handdoeken en toiletartikelen. Alleen doos tissues ontbrak.

prima hotel

zondag 8 september 2013
prima hotel; goede wijn behoeft geen krans

prettig hotel, extra vriendelijk personeel

zaterdag 7 september 2013
vriendelijk ontvangst, goede service, aanwezigheid van shuttle.

Klantvriendelijk hotel.

vrijdag 30 augustus 2013
Het personeel was eg klantvriendelijk, behulpzaam, beleefd, maar het hotel vond ik een beetje gedateerd, maar de kamer niet.

goed hotel

vrijdag 30 augustus 2013
ruime schone kamer goede bedden

Fijn hotel met vele prettige mensen.

woensdag 28 augustus 2013
In 1 woord een prettig hotel met goede faciliteiten en de ligging is prima. Het centrum is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Een goed hotel

maandag 26 augustus 2013
Het is een mooi hotel met mooie kamers. Alleen mag er iets gedaan worden aan de aankleding van de receptie. Deze is vrij eenvoudig en zou iets meer aangekleed kunnen worden zodat de uitstraling ook iets beter wordt.

mooi hotel

zondag 25 augustus 2013
mooi hotel dit was mijn derde keer alleen was het deze keer met een luidruchtige nacht buren boven en naast ons hadden veel drank op dus veel lawaai om twee uur sliepen we nog niet en dat met een kleintje van 1 jaar was dat niet zo leuk

Een te warm hotel

maandag 19 augustus 2013
De verwarming werkte niet en stond vol aan, de deur naar het terras kon niet open blijven. Hebben daardoor maar weinig nachtrust gehad.

Een prima hotel

zaterdag 17 augustus 2013
Heerlijke bedden. Goede badkamer. Alleen uitzicht op 'binnendak' was minder!

Ruime kamers en fantastisch ontbijt

zondag 11 augustus 2013
Via vakantieveilingen geboekt een ruime 3 persoonskamer gekregen. Heerlijke bedden met goede kussens. Zeer nette badkamer met aparte douche. Zeer ruim gesorteerd ontbijt van prima kwaliteit.

Goed hotel

vrijdag 9 augustus 2013
Het was een prima hotel . Alleen de kamer was qua temperatuur erg warm omdat er geen airconditioning was!

Prima hotel, schoon, compleet.

zondag 4 augustus 2013
Prettig hotel, goede kamers, (fijn dat douche en bad gescheiden zijn), vriendelijke bediening, lift vertoont wat kuren maar we kwamen er wel.

Goed hotel

zaterdag 3 augustus 2013
Kamer was prima. Bar op terras was te vroeg gesloten. Buiten 25 graden maar bediening buiten stopte ermee.

Een goed middelmatig hotel

woensdag 31 juli 2013
Het springt er niet uit.

Ging wel.

maandag 29 juli 2013
De kamer 663 viel ons wat tegen qua inrichting, het was er te warm, de balkons liepen door, geen privecy, er liepen mensen langs die naar binnen aan het gapen waren. Liften mogen beter afgesteld worden. En er mogen wel wat meer zakjes koffie en thee neer gelegd worden.